lauantai 21. syyskuuta 2013

Löpinää keskellä yötäHei ihanaiset ! ♥ Ensimmäinen TET-viikko takana ja voin sanoo et oon ihan rakastunu siihen paikkaa. Oon siis päiväkodissa kaks viikkoo tutustumassa työelämää. Ilmapiiri on tosi hyvä, tuun toimee kaikkien lasten kanssa ja henkilökuntaki on tosi mukavaa. Ensimmäisen viikon jälkee sain kuulla palautteena, että on tosi ihana kattoo ku työskentelen sielä viikon jälkee ku oisin ollu vuosii sielä töissä ja sielä haluttais että tää TET-jakso kestäis kauemmin, koska miun kanssa on kuulemma kiva työskennellä.
Stressin määrä on laskenu hirveesti, ei tarvii ajatella kauheemmin kouluasioita ja saan tehä työtä mistä oikeesti tykkään. Se on ehkä paras fiilis ku näkee onnellisen hymyn lapsen kasvoilla ja tietää siinä kohtaa toimineensa oikein. Tuun olemaa ehkä jopa vähän surullinen ens viikon lopussa ku joudun jättämää ton työpaikan ja palaamaa takasin koulunpenkille. Mutta ehkäpä mie vielä joskus palaan sinne, who knows.. ;)


Kuvia tähän postauksee ei nytte kauheemmin löydy, koska kameran runko temppuilee (edellee) ja KAIKENLISÄKS, myös mun muistikortti hajos... Eli kuvaaminen on nyt vähän tauolla täs lähiaikoina, mutta heti ku keksin jostain kortin nii alan taas kuvaileen ahkerammin :)

Palaillaaan, pus :* ♥


553133_643916042314708_325651058_n


pläää

ja hei ps. voitin tossa jokuaika sitte kaks hupiranneketta lintsille, ja totesin että itellänihän ei oo niitä aikaa mennä käyttämää :( Linnanmäkihän on siis auki enskuun loppupuolelle saakka, ja ajattelinkii että oisko teillä kellää kiinnostusta vaikka ostaa noi rannekkeet multa? jos kiinnostaa niii pistä kommenttii ja jutskaillaa jatkosta :)

lintsii

LINNANMÄEN AUKIOLOAJAT 2013:

1 kommentti:

  1. Haaste! :) http://rememberthatyouhaveonlyoneheart.blogspot.fi/2013/09/titta-titta-titta.html

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, en julkaise asiattomia, loukkaavia tms. kommentteja. Kritiikkiä otan vastaan ja julkaisenkin kommentit joissa asia on kerrottu kohteliaasti ja asiallisesti. kiitos :)