sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Blogitauko päättyy !

Heissun rakkaat ! :) Anteeks etten ilmottanu täst tauosta mitää, se tuli aluks itellekkii vähän yllätyksenä ja tarkotuksettomasti, mut sit totesin et ehkä tää tekee hyvää pitää välil tauko. Stressin määrä oli miljoona samantie ku koulu alko ja muutenkii asioita on tapahtunu nii paljon lyhyes ajassa, et oli pakko saada selvitettyy omii ajatuksii.
Kuukaudes on tapahtunu paljon muutoksii ihmissuhteiden kans, ja en oo enää varma et mitä pitäis tehä ihmisten kans. Ajatukset tuppaa harhailemaa ja pidättelen itkuu vähän välii. Julkisille paikoille ku lähtee liikkumaa ni pakko pistää pakkohymy naamalle ettei kukaa ala kyselee mitää ihmeempää.
Oon ollu nyt paljon kipeenä, ensin sain antibiootit korvatulehuksee, sen jälkee vajaan viikon päästä uus kuuri hengitysteiden  tulehuksee. Samaa aikaa on tietenkii ollu ihan järjetön flunssa pääl mikä nyt onneks alkaa pikkuhiljaa helpottaa. Antibioottei enää reilu viikko jäljel, et kyl tää elämä alkaa pikkuhiljaa voittamaa.
Mitähän positiivista täs ois tapahtunu :D
Kamera sai kaveriksee uuden 50mm objektiivin ja voin sanoo et oon ihan rakastunu ! Tosin samalla huomasin et miun runko on jotenkii rikki ja tarvisin nyt suhteellisen halvalla uuden, koska tosiaan oon köyhä....
Käytii myös Suvin kans elokuus Riihimäellä Beach party-tapahtumassa tsekkaamassa Nost3 & Protro, Lord Est, Majuri ja Tuomas Kauhanen. Itehän oikeestaan lähin paikan päälle vaan NP:n takia, mut kyl noi muutki meni, vaikka en esim Majurista juurikaa perusta.
Väsyneissä merkeissä palailtii kotii ja kameran muistikortilla ainakii 500 kuvaa :D
Suvin kans ajeltii yks kaunis päivä myös läheiselle voimalalle kuvailemaa pitkästä aikaa. Siel oli tosi kauniita paikkoja ja tykkäsin ku siel ei kauheesti näkyny liikennettä ni siel oli rauhallista..
 Muuten elokuu oikeestaa meni uutee koulurytmii totutellessa ja isoveikan muuton kans.
Ja nyt ku oon saanu tän stressin laantumaa ni jos alkaisin taas postailemaa aktiivisemmin, kai teil oli ees vähän ikävä ? :)


IMG_8491IMG_8594IMG_8603IMG_8688IMG_8891IMG_1326sn1235962_562024210499379_1121969187_n7HEINÄKUU

2 kommenttia:

Pidäthän kommenttisi asiallisena, en julkaise asiattomia, loukkaavia tms. kommentteja. Kritiikkiä otan vastaan ja julkaisenkin kommentit joissa asia on kerrottu kohteliaasti ja asiallisesti. kiitos :)