lauantai 13. heinäkuuta 2013

Muille se on viikonloppu, meillä menee koko loppu viikko_MG_6926_MG_6928_MG_6947_MG_6979_MG_6989_MG_7008ripariripari1
Parit räpsyt riparilta, äiti toi miulle perjantaina vierailupäivänä läppärin tänne, oli liialliset vierotusoireet ni pakko päästä naputtamaa koneelle :D Leiri on tähän mennes ollu aika kermasta ja buenoo, pari ekaa päivää oli vähän viileempii mut nyt on aurinko paistellu. Jäätelö on tosi pop, oppitunnit, - not. Aamuherätykset on ihan kamalia, varsinki ku oon tällänen yöeläjä :D
Eikä täää koko ripari nyt oo mitenkää kauhee, niiku aluks aattelin. Pikkuhiljaa on tutustunu noihin muihin leiriläisii paremmin, ja isosten kans tulee helposti toimee :D
Jokainen päivä on ollu omal tavallaa erilainen ja päivät kuluu vaa aina nopeemmin. Ja tajusin just et ylihuomen on jo tiistai ja pääsee kotii ♥ Silmäpussit on tosi buenoo. Univelat tosi kermasta ja buenoo.
Ja ainii, tääl kiertää joku ihana tauti, mie oon nyt tän ja eilisen päivän yskiny, aivastellu, kuumeillu, mut eiii se mitää, koitan ottaa sillee iisimmin et parantuisin konfiksee mennes (Y)
Nytte sairaat huonetoverini haluavat nukkumaan, joten ehkä miekii meen, etten häiritse niitä tällää näpyttelyllä :DD unia:)

2 kommenttia:

  1. millä oot muokannu ton sun bannerin? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mie en ooo tehny sitä ite, mut kysy annilta, joka sen teki :) --> http://www.anniwonders.blogspot.fi/

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, en julkaise asiattomia, loukkaavia tms. kommentteja. Kritiikkiä otan vastaan ja julkaisenkin kommentit joissa asia on kerrottu kohteliaasti ja asiallisesti. kiitos :)