sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

hei beibi anna rakkautta !

IMG_1161IMG_1267IMG_1274kuva001Heissan taas ! Olen vielä hengissä ja nyt päätin rutistaa ittestäni sen verran voimia että jaksoin tulla kirjottelemaa herttasia.
Aika lentää ku siivillä, Heinäkuu menossa, tiistaina alkaa ripari, kohtahan tää loma jo loppuu :oo hui apua :D Viimeviikon olin siis siellä Utissa palokuntaleirillä. Kotii ku pääsin nii selkä oli ihan totaalijumissa, jalat ihan verillä (koska hyttyset ♥) univelkoja monta tuntii ja huh mitä luksusta oli päästä suihkuu !
Viimeset pääivät on menny aika positiivisella mielellä, eilen oltii Haavistolla kuuntelemas Uniikkii ja myöhemmin Frederikkii, oon istunu autossa, tavannu uusia ihmisii, tutustunu paremmin vanhoihin kavereihin, söpöilly, nukkunu, ja toisaalt, oon joutunu keskustelemaa asioista vakavasti, pettyny, odottanu liikoja, mut silti nauttinu tästä kesästä :)
Ooon tekemässä teille jossain vaiheessa todennäkösesti ostospostausta, ja sitte ihan varmasti rippijuhlista ja konfiksesta tulee jotain juttua, mut miut tuntien, saattaa joutuu hetken oottamaa :D
mutta nyt mie lähen valmistautumaa serkun synttäreille, moikka :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena, en julkaise asiattomia, loukkaavia tms. kommentteja. Kritiikkiä otan vastaan ja julkaisenkin kommentit joissa asia on kerrottu kohteliaasti ja asiallisesti. kiitos :)