keskiviikko 1. toukokuuta 2013

kisat & vappu


IMG_9926IMG_9987IMG_9992IMG_0022IMG_0406IMG_0369IMG_0265IMG_0330IMG_0454IMG_0158
 jooo o... Koulumajotus Kaukaan koulun äärimmäisen pienessä liikuntasalissa 111 muun palokuntalaisen kanssa. Tiivis tunnelma ettenkö sanois, mut läheisyys lämmittää eiku. Seuraavana päivänä äärimmäisen huonosti nukutun yön jälkee selkä/hartiat/kädet ihan täysjumissa odoteltiin ja odotettiin ja venattii ja venailtiii ihan törkeen kauan ja hermo meinas muutamaa otteesee mennä. Päästii kuitenkii loppujenlopuks ite kisapaikalle suorittaaa se rata. Suorituksen jälkee mentii syömäää ja sitte saatii vapaasti nähä kavereita. Näkyiltii vanhoi tuttui ja satuin tutustumaa parii uutee ihmiseekin :) Veikon maljassa myö ei sijotuttu, mut meiän veparin tietokisajoukkue nappas sm-kultaaa ! Saa ollla ylpee !:)
Paluumatka meni nopeesti hyvässä seurassa ja naurust ei ainekaa ollu puutetta :D Ja jossain vaiheesssa saatettii ottaa vähän kisaa muitten miehistönkuljetusautojen kanssa, et ketä on nopein :D
Lauantai-iltana selkä kramppas ja en sitte enää liikkunu mihinkää. Sinne meni sen illan suunnitelmat ja lagasin himassa koko loppu viikonlopun.

Ja sitteeeennnn ! Glada vappen! 
Tää vappu on menny ilosissa merkeissä, tälläsii päivii oon kaivannnu !
Laura ja Suvi oli meillä, ja jatkettii sitte meiltä kylille hillumaa :D
Suvi lähti jossai vaihees kotii ja myö jäätii Lauran kans pyörimää. Naurettiii vatsalihakset kipeiks ja katteltii kui hyvis kuoseis ihmiset oli :D Kerettii harrastamaa katu-urheiluu, käymää abcil varmaa 10 kertaa ja näkemää ihmisii ketä en ollu aikoihin valitettavasti nähny !
Kaatosateen (ja sielä kurassa juoksemisen) jälkee vaatteet oli ihan läpimärät ja kurassa :D
Kuitenkii selviydyttii suhteellisen ajoissa Lauran kans meille ja alettiii mättöläskeilemää ja kattoon leffaa :D
Tapahtumarikas ja ehkä hauskin vappu pitkää aikaa :)
Mites teiän vappu? (:

2 kommenttia:

Pidäthän kommenttisi asiallisena, en julkaise asiattomia, loukkaavia tms. kommentteja. Kritiikkiä otan vastaan ja julkaisenkin kommentit joissa asia on kerrottu kohteliaasti ja asiallisesti. kiitos :)