keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Ennen syötiin lettuja, nyt lasketaan kaloreita.

4HUHTIKUU2hakunamatata2
bilsaaIMG_9705ssuuviIMG_9577IMG_9512
Heissan ! Tää tyttö täälä päässä viettää nyt lepopäivää eilisen (ja maanantaisen) sairastelun johdosta ! Kuvia viime- ja tältä viikolta, käytiin kuvailemassa Suvin kanssa, fiilisteltii kesäää ja bilsan kokeesee lukemista.
Mahataudin takia missasin siis eilisen bilsan kokeen, tän päiväsen enkun kokeen, ja kuntotestit. Ärsyttää ihan hirveesti, koska mult on jääny nää kuntotestit nyt välii jo kolme viimestä kertaa :'( Haluisin nähä (varsinkii nyt ku oon alottanu ton kuntoilun ahkerammin) et miten mie oon kehittyny ! Mie en ymmärrä miten mul on tauti pääl aina kuntotestien aikaa ! TÄÄ EI OO TODELLISTA!! :D
Tänää ois viel tarkotuksena lähtä käymää veikkapoikien kans kouvolassa, kuhan toi nuorimmainen pääsis koulusta. Mennää katteleen kenkiä ja sit kuulemma jotain lippiksii.
Alkaa noi mun tennarit olee jo nii puhki kulutetut ku kaks vuotta menny samoil, ko ne on nii mukavat jalassa :D
AINIIIII! mie pääsin isoseks kesäleirille ! :D jeejee ! Viime vuonna mie olin liian nuori sille vanhimpien leirille, ja nuorempien leirit meni päällekkäin vpk leirin kanssa. Nyt siis kesäkuun pari viimestä päivää mie isostelen heiskussa, ja sen jälkee lähen Uttii leirille :) Kohta pitäis tulla tietoo muistakii kesätöistä, että oonko ensinnäkää päässy mihinkää :D
Ja koska tää teksti ei vois yhtää enempää pomppii, nii mainitsen nytte, että perjantai-iltana otetaa  vepariporukan kanssa suunnaks Lappeenranta, ja lähtää sinne Veikon malja-kisoihin (niihi samoihin mitä viime vuonna pidettiin Sodankylässä --> tsek !) Mie en ite oo tänä vuonna mukana siinä SM-tietokisa joukkueessa, vaikka me siihen osallistutaakin. Mutta siis pointti oli, että koulumajotus kutsuu taas. Auts.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena, en julkaise asiattomia, loukkaavia tms. kommentteja. Kritiikkiä otan vastaan ja julkaisenkin kommentit joissa asia on kerrottu kohteliaasti ja asiallisesti. kiitos :)