torstai 14. maaliskuuta 2013

Mitä jos..

Hohhoh. En tiiä mitä sanoo. Anonyymi kommentteja saa varmasti joka ikinen blogin omaava. Ja kaikki varmasti tietää et kommenttien teksti ei oo aina kaikista mukavimmasta päästä. Mulla on aina ollu se periaate, että julkasen kaikki kommentit, vaikkei ne positiivisia olekkaa. Julkasen kommentit, jossa haukutaan minuu itteeni, mun ajatuksia tai muuta vastaavaa, mut rajansa kaikella. Mie en kirjota blogii sen takia, että saisin miljoonasti lukijoita, tai satoja kommentteja postauksiin. Kirjotan blogia, koska voin purkaa tänne ajatuksiani jos huvittaa.
Vähän aikaa sitten se raja ylitty. Anonyymien kommentteja alko satelee ja jutut oli sellasia, etten ees viittiny julkasta niitä. Loukkaavia ja halveksuvia kommentteja.
Päässä alko pyörimää ajatus, "mitä jos lopettaisin blogin pitämisen". Mitä jos poistaisin vaan koko blogin, koska mie en jaksa ilkeitä kommentteja. Stressi on ihan hirvee, ja musta alkaa tuntua pikku hiljaa, että se lopettaminen olis kaikista järkevintä.
Alunperin alotin blogin pitämisen omaks ilokseni, vapaaehtosesti.
Nykyää tää kirjottaminen on tällästä pakkopullaa, enkä voi sanoo enää, että tää ois kauheen mielekästä toimintaa.
Pyörittelen ajatusta lopettamisen ja jatkamisen välillä.
En tiiä.

En osaa sanoo mitää

5 kommenttia:

 1. Ei sun kannata todellakaan lopettaa tätä vaa sen takii et jotku elämääs kyllästyneen nolot anonyymit laittaa paskoi kommenttei kohottaakses omaa huonoo itsetuntoos :(
  Musta tää on tosi kiva blogi, ja halusin lukee tätä viel pitkään!:)
  Ei kannata välittää niistä anonyymeistä, et vaan julkase paskoi kommenttei :) Kyllä ne sit lopettaa kun ne tajuu, et ei oo mitää hyötyy tulla kommentoimaa tän jotai iha idioottimaist..:)
  No, se on tietty sun oma päätös et pidäksä blogia vai et :)
  Musta tää vaa on hyvä blogi, ja muista et oot ihana ihminen!^^

  VastaaPoista
 2. Voi Noora, älä missää nimessä lopeta :( ! Kaikille tulee näitä vastaan jossaki vaihees blogin pitoo, mut muistat vaa et "don't cry, say fuck and smile" Näytä, et sinuu ei vittuukaa kiinnosta mitä sellaset jotka ei seiso sanojensa takana (toisin sanoin anonyymit) siust aattelee ;) Jatkat vaa kirjotteluu niiku ennenki, nii ne tajuu hävinneesä tän pelin !

  VastaaPoista
 3. älä lopeta bloggaamist! mä aineski haluun lukee tät vieel :))

  VastaaPoista
 4. Todennäkösesti jatkan tätä postailuu, mut pidän nyt sen verran taukoo, et tää tuntuu taas oikeelta :)

  VastaaPoista
 5. ja sä voit nauraa sille että ne laittaa ne kommentit ANONYYMINA koska ne ei uskalla/kehtaa päin naamaa sanoo.. tai ees omalla nimellää :DD

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, en julkaise asiattomia, loukkaavia tms. kommentteja. Kritiikkiä otan vastaan ja julkaisenkin kommentit joissa asia on kerrottu kohteliaasti ja asiallisesti. kiitos :)