sunnuntai 17. helmikuuta 2013

hey, do you wanna be my model?


Heijsan ! :)
Ihana viikonloppu on taas kohta kiireessä vietetty. Ootan vaa sellasta viikonloppuu ku mun kalenterissa ei lue kenenkään nimeä, ei mitään tapahtumaa, tai mitään muutakaan suunnitelmia. Sillee et voin nukkuu niii pitkää ku haluan, laiskotella, ja sitte joskus myöhemmin miettii että haluisko tehä jotain. Viimeset muutamat viikonloput on ollu sellasia että jotain tekemistä on ollu joka päivä, eikä mun toivelaiskottelusta ole oikein mitää tullu :D
Oon ihan jeejee, koska onnistuin saamaa itteni tänne blogin puolelle kirjottelemaa viikonlopusta, niiku lupasin, ettei tarvii selitellä että miks en tullukkaa :D Hyvä noora,hyvä noora!:)
Eilen, eli lauantaina, olin semmosessa sydäntalvi-tapahtumassa. Mun pikku kerholaiset esiinty niille vanhuksille ku ne lausu runoja. Ihan hyvin niillä meni, vaikka kävi pienet tekniset ongelmat mikin kanssa, ja vaikka yleisön kuuro mummo valitti ettei kuule mitään :p Itteäniki vähän jännitti että miten pikkuset pärjää, kun ei maanantaina kerhossa oikein keritty harjoitella. Mutta olen ylpeä :)
Tapahtuman jälkeen käväsin syömässä, jonka jälkeen näin Annia. Varmaan joskus marraskuun puolella Anni kysy minuu sen kuvausinspiraatioks ja mie suostuin tietenkii. Vasta nytte eilen saatii sitte aikasiks lähettyy tonne ulos kuvailemaa. Käveltii ensin ympäri pienenpientä Kausalaa, kunnes päädyttiin ala-asteelle.
Anni sai kivoja kuvia aikaseks kivalla kamerallaa ja sillä kivalla 50mm objektiivilla jotka kelpais kyllä mullekkin ;)
Tänään, oikeestaan ihan kohta nään Suvin kanssa, mahdollisesti tehään pikapyörähys kirpparilla ja abc:llä, jonka jälkeen mie hyppään kameran taakke ja Suvi saa vuorostaan malleilla. Aluks oli tarkotus että myö molemmat malleillaan, mut minuu ei oikein ton eilisen jälkee houkuta.
Illalla minuu oottaa iso kasa läksyjä ja henkinen valmistautuminen viimesee kouluviikkoo ennen hiihtolomaa. huh.

helmikuu -13 1helmikuu -13 14
helmikuu -13 12
helmikuu -13 18
helmikuu -13 20
noorakollaasi2mhelmikuu -13 13

7 kommenttia:

 1. samoja kuvii ku tua toises blogis(; mut joo oot kaunis ja on toi sun kaveriski iha nätti ((:!

  VastaaPoista
 2. kivat kengät.. oisit vissii voinu kysyy et saatko raiskaa ne tuol hanges xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kivat kengät, kysyin äitiltäs et saan raiskaa ne tuol hanges

   Poista
 3. No ei ne sen kengät vissii ole.

  VastaaPoista
 4. Ja mite ne on ees mahtunu sun jalkaa jos sun kengän koko on 40 ja noi on 38?xd

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, en julkaise asiattomia, loukkaavia tms. kommentteja. Kritiikkiä otan vastaan ja julkaisenkin kommentit joissa asia on kerrottu kohteliaasti ja asiallisesti. kiitos :)