sunnuntai 30. joulukuuta 2012

I wish I can fly

1973793_large
Kohta se taas alkaa, uus vuosi. Toivon, että kun vuosi vaihtuu, voin aloittaa kokonaan puhtaalta pöydältä, unohtaa kaikki huonot asiat vuodelta 2012, ja muistaa kaikki ne parhaat asiat.
Veparin tietokisat Lintukodossa, Lasketelu, kahet studio Eliten kuvaukset, ihan maailman paras reissu Sodankylää SM- tietokisoihin ja samalla Veikon malja-kisoihin, Helsingin reissu vappuna, JVG keikka, Nost3, Protro ja TCT keikalla Kausalassa, Selänpään kalustokisat, Vpk leiri, mökkireissu Visuvedelle, kisaharkat, taas kalustokisat, työpaikka kerhovetäjänä, sokoksen muotinäytös kouvolan muodinyössä, nuorisomessut, tykkimäkipäivä, syyscamp Heiskussa, Lappeenrannan visiitti Topia kattomaa, riparijuttuja, pikkusisko, Joululoma.
Hyvät jutut. Nyt haluun unohtaa kaikki ne huonot jutut tältä vuodelta, ne on  haudattu mullan alle.
On mulla uuden vuoden lupauksiakii,
Lupaan ruveta liikkumaan enemmän, tavoitteena kesäkuntoon 2013, vahtimaan enemmän mun syömisiä, lopettaa kiukuttelu.
Paree ois onnistua. :D
 Vuoden päästä tähän aikaa hehkutan varmaa viimestä puolikasta vuotta peruskoulussa, ja sitte 16 v synttäreitä tammikuussa. Joten nytte, ENÄÄ PUOLTOIST VUOTTA PERUSKOULUU JA ENS KUUSSA 15V ! :DDD
Tumblr_mftuo4lfac1rr2i62o1_400_large
weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena, en julkaise asiattomia, loukkaavia tms. kommentteja. Kritiikkiä otan vastaan ja julkaisenkin kommentit joissa asia on kerrottu kohteliaasti ja asiallisesti. kiitos :)