tiistai 27. marraskuuta 2012

Osaan olla oikee kauhukakara, jos musta siltä tuntuu.

tää ei suostun kääntyy oikein päin? :(

Parit hassut kuvat viimeviikonlopulta. Nost3 & Protron keikalta laitan muutamat kuvat sitte ku Annilta ne saan. 
Ensin oli oikein ihkuu olla jonottaas amarillon käytäväl pari tuntii ennen keikan alkuu, et varmasti päästäs eturivii. No sinne myö sitte päästii, eturivii, kuin siistii.
Vaan ei ollu enää sisällä fiilikset katossa, kun huomattii, että se eturivi,
 oliki ainut rivi. Mut se nyt oli toissijanen seikka, oli oikein mukavaa ja taas tuli todistettua etten vissii näytä ikäseltäni, kiitti vaa sie ihme pienikokonen minuu parikolme vuotta vanhempi likka, en satu muistamaa nimeäs, ku pyysit ajokorttia 14 vuotiaalta meikäläiseltä ::D
mikäs siinä sitte.
Ja vaikka porukkaa oli hirvittävän vähän, ni läskit, pari mulkkuu ja yks transu, miinus kuiva pihvi, eturivissä, ni oli hupsua :D
Taksilla mäkkärin kautta himppee, oli pakko saada kanasalaattia, ja pikaisen facebook tarkistuksen jälkeen nukkumaa. :)

Lauantaina suuntasin junalle, maksoin ihan liikaa junalipuista, kiitos vammasen konduktöörin, ootin kahen tunnin vaihon kouvolassa, ja kun viimein nousin oikeesee junaa (aluks olin lähös vissii helsinkii) ni tärisin ja suunnillee hypin seinille :p pelotti ja jännitti ihan hirveesti, koska ei oltu Topin kanssa nähty kesän jälkee. Aattelin vaa että mitä jos se onkii ihan erilainen ku mitä mie muistin, mut siinä vaiheessa ku se oli siel asemal vastas ni totesin vaa et ihan sama vamuli se on.
Tiesittekö muute että Lappeenranta on tosi pieni peräkylän perämettä, eikä semmonen iso kaupunki niiku mmie luulin? :)))
Illan aikana tuli leikittyy leikkikentällä (koska minuu lapsetti) ja käveltyy 345678 kilsaa keskustassa :p
Ja ku sitte viimein pääsin illalla kotii, totesin että musta ei oo aamulla kirkkoo, väsytti ihan kauheesti, ja sunnuntai meniki sitte nukkuessa.
Nytte mul ois kauhee kasa kokeita tulossa, ja mie vaa istun koneella. Mikä meni vikaan?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena, en julkaise asiattomia, loukkaavia tms. kommentteja. Kritiikkiä otan vastaan ja julkaisenkin kommentit joissa asia on kerrottu kohteliaasti ja asiallisesti. kiitos :)