maanantai 15. lokakuuta 2012

toivottavasti tää on ohimenevää, en todellakaan jaksa tätä enää

Voisinpa jopa sanoa että ihana viikonloppu ♥ Mulla oli lämmin ja turvallinen olo, tiesin, että olin sielä, missä kuuluki. Tänään mun viikonloppu jatku, pidin oman ylimääräsen vapaapäivän. Taino oikeestaan mie olin vähän kipee, joten lepopäivä, mut kuitenki :) Kävin eilen ja toissapäivänä ulkona kuvailemassa, ja Lyöttilässäki käytii. Ooon ihan innoissani ku on syksy, kaikki on nii värikästä ja illat pimenee. Toki kesäki on  ihana, mut syksy on silti kivempi! Perjantaina kävin kaupoilla, ostin kengät talvee varten. Kammoksun kenkäkaupoilla käymistä, jos on pakko löytää jotkut tietyt kengät, silloin niitä ei tunnu löytyvän mistään.  Nyt kuitenki selvittii kaupungilta ihan hyvissä ajoin kotiin.
Tänään ois vielä suunnitelmissa mennä pitämään Reddie kids-kerhoa ja sen jälkeen paloasemalle. Loppu illasta opiskelua. Ei kyllä jaksais, mutta vähä pakko, huomen kokeet.
heipsun !

2 kommenttia:

Pidäthän kommenttisi asiallisena, en julkaise asiattomia, loukkaavia tms. kommentteja. Kritiikkiä otan vastaan ja julkaisenkin kommentit joissa asia on kerrottu kohteliaasti ja asiallisesti. kiitos :)