sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Toivoisin että kerranki sen riskin ottaminen kannattaa
Syysoma tuli, oli ja meni. Nukkumista, liian pitkään valvomista, kavereiden kanssa oleilua, syyscamp, lunta ♥ Nää ylläolevat kuvat siis Heiskusta, sieltä syyscampilta, voisin milloi vaa ottaa ton uusiks. Porukka oli melko pieni, joten suunnilleen kaikki tunsi jo entuudestaan toisesa, tavalla tai toisella. Värikuulasotaa, uimista ja saunomista, yleistä oleilua. Vesi oli yllättävän lämmintä, ja ne ihme kuulat siinä sodassa sattu kivasti (-not) ku osu :D Illalla notskilla oli lämmin istuu peiton alla, ku pakkasta oli ihan kiitettävästi ♥ Eroo aikasempii leireihin oli se, et ei ollu sellast aikataulutettuu ohjelmaa, vaa saatii vähä niiku ite päättää mitä tehtii. Parempi tollain, koska meiän ikäluokka todennäkösesti vaan valittais jos ei ois tarpeeks omaa aikaa. Meiän huonees  käytii nukkumaa jossain puol viien aikaa, muut meni ennen tai jälkee sen. Herätys oli kaikilla 8.30.
Aamuks meille oli vissiin suunniteltu jotain ohjelmaa ulos, mutta koska aamulla sato paljonpaljon lunta nii oltiikin sisällä. kotiiin puol 1 :)


Lauantai aamuna (tai oikeestaa kello oli vähän yli kolme, mulle se oli aamu) lähettii suvin kaa kävelee ja kuvailee vähän talvisempii kuvia. Saa nähä josko blogin ulkoasu päivittyis näitten kuvien johdosta vähän talvisemman näköseks, kerta tää syksy meni näin nopeesti ni mitä sitä blogiakaa syksysenä pitää :p Mut ongelmana on se, että oon nii laiska etten jaksa (tai osaa) väsätä mitään kauheen hienoo banneria, joten varmaa siirtyy ensviikolle.
Näis kuvissa oleva musta takki on uusin hankinta, nettikirpparilta 15 €. Sanoisinko että ihana ♥ mukavan lämmin tällee ku ei oo kauheesti pakkasta, mut ei oo kauheen lämpöstäkää.

Lauantai iltana eksyttii Hennan kaa pihalle kuvailemaa mekot päällä. Jäätävän kylmä sielä oli, mutta hauskaa lämmönkii eestä!
Nyt suuntaan tieni siivoomaa, opiskelemaa ja valmistautumaa henkisesti huomisee koulupäivää, heipsun !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena, en julkaise asiattomia, loukkaavia tms. kommentteja. Kritiikkiä otan vastaan ja julkaisenkin kommentit joissa asia on kerrottu kohteliaasti ja asiallisesti. kiitos :)