lauantai 6. lokakuuta 2012

Ne sydämesi särkivät, mut siipesi ehjät on, vielä voit vallita itselles toisenlaisen kohtalonHeeei! Piti jo torstai iltana postailla, mutta laiska kun olen nii jäi lauantaille :) Ehkä vaan hyvä, koska nyt tästä postauksesta tulee paljonpaljon positiivisempi, koska mun mieliala on jossain taivaassa.
Oon onnellinen, en pysty lopettamaa hymyilyä, tahon nauraa, laulaa, tanssia, elää ja olla aina nii onnellinen mitä nyt oon.
Torstaina (vai keskiviikkona?) käväisin pikaisesti tuhlaamassa Muodin yöstä saamani palkan ja sitten eksyin käymään veturissakin.

kirpparilta 3,50€
sokos, 14 ja jotain (?) €
sokos, 16 ja jotain (?) €
punnitse & säästä - kaupasta jotain kuivattuja hedelmiä, en muista hintaa.

Perjantaina menin suoraan koulun jälkeen Kaisalle yöksi, jumpsuitpartyt. Käytii ulkona kuvailemassa kun oli kivan syksyistä :) Illala ja/tai yöllä datailtii ja katottii black swan. Meillä oli oikeen hauskaa ja saatii juoruilla rauhassa ;)


Tänää kun tulin Kaisalta joskus 1 aikaa, alko ahistamaa, turhauduin ja vittuunnuin. Purin tän negatiivisen energian sitten koulujuttuihin ja talon siivoomisee :) samassa sitte huomasin et oin käyny jo siivoomassa yhen toisenki kodin :) 
Nytte datailen ja kattelen leffaa, joskos kohta nukkumaa koska huomenna tulee kavereita kylään :))
öitä murut :)

2 kommenttia:

Pidäthän kommenttisi asiallisena, en julkaise asiattomia, loukkaavia tms. kommentteja. Kritiikkiä otan vastaan ja julkaisenkin kommentit joissa asia on kerrottu kohteliaasti ja asiallisesti. kiitos :)