keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Toivepostaus part 4. kaveripostaus

Vihdoin ja viimein sain tänkii tehtyä :)
Alunperin oli tarkotus tehä tää videolla, koska minuu ei jostaa kumman syystä innosta kirjottaa, MUTTA koska youtube ei suostunu lataamaa sitä videoo, ni saatte nyt sitten lukea tän.
Saitte sen yhen postauksen yhteydessä laittaa kysymyksiä tän pohjaks, et osaan vähän suunnitella tätä. Tulee tästä nyt varmaa jotain :D

Suvi
 Tavattii Suvin kans ensimmäisen kerran varmaa ekalla luokalla. Silloin syksyllä, ku mentii samalle luokalle. Me vihattii toisiamme, kakkosel ei tultu toimee keskenää ja kolmosella olitii ihan ok- kavereita. Silloin ok-kaveritki kutsuttii synttäreille. Tän hetkellisen lähentymisen jälkee, meiän tiet taas erkani. Ei me siis kai mitenkää riidoissa oltu mut ei me kyläilty toistemme luona, tai jaettu salaisuuksia. Joskus kutosella meistä tuli taas oikee läheisiä, kunnolla.
Ollaan nyt siis tunnettu sen reilu 7 vuotta.
Parhaita puolia on paljon. Suvi on hauska, mukava, kohtelias, ilonen, unelma. Hyviä puolia on nii paljon! Hömppä, nauravainen, pöllö, idari, vamuli,  retu, kaikkee mitä mie tarvin ystävältä ♥ kuuntelee, kertoo omat näkökantasa, läskeilee, tekee mulle ruokaa! kaikkee tärkeetä. Huonoja puolia on yleensä helppo keksiä, mut jotenkii mie en osaa olla nyt negatiivinen ja ettii huonoja puolia, mun mielestä ne hyvät jutut on tärkeimpiä. Mutta jos nyt on pakko jotain sanoa, nii jos Suvi ei ymmärrä mun juttuja, tai se ymmärtää ne väärin, ni myö voidaa saada aikaseks kunnon catfight! Onneks ei oo tarvinu viel sitä kokea, mut tiiän et meiän kesken, se on ihan hyvin mahollista.
 
Kaisa
 
Iitti tour. Tutustuttii uusii luokka kavereihin ja Kaisa oli yks niistä. Saattaa olla että myö ollaa nähty joskus aikasemminki tyylii jollaa leirillä, mut varsinaisesti tutustuttii tourilla. Ei me kyl mitää juteltu, mentii samal bussil kyl, mut that's it. Luokan keskeisis ryhmätehtävis kehitettii yhteishenkeä
En muista mikä oli ensimmäinen ajatus Kaisasta. Tutustuin sinä päivänä nii monii uusii ihmisii, enkä nyt muutenkaa voi tommosia muistaa :D
Ollaan tunnettu nyt siis sen puoltoista vuotta :p ja ollaan nyt ihan suht läheisiä :)
Parhaita puolia kaisassa on se, kui se hymyilee vaikka sitä ärsyttää, ja ainaki mun mielestä ettii huonoistaki asioista parhaat puolet. Oli kyse sitten siitä, kui tuntia ei oo jäljellä enää ku 40 minuuttia, tai siitä, et 10 kuukauden päästä alkaa kesäloma, ni se piristää silti :)
Huonoja puolia.... En tykkää täst kysymyksestä yhtää, en haluu kertoo kaverieiden vikoja, vaa niitä hyvii puolii. Mie en ajattele, et mikä tossa ihmisessä on huonoa, vaa katon sitä, mikä sillä on hyvin. Mutta koska tää oli kysymysten listassa, ni vastaan jotain.
öääh.... en mie keksi! Eiku joo! keksin!  joskus Kaisa suuttuu mulle, ja se ei tosiaakaa oo kivaa :( hehheh, hauska juttu.

Elina
  Hih, mun musmu ♥ Tavattii Ellun kaa sillo ku mie olin nelosella, tai siis silloin kesällä. Ellu asu mun naapurissa, ja jonku aikaa mie vaa stalkkasin mun huoneen ikkunasta sitä. Ensimmäiset ajatukset.... ohgod.... nauran ja häpeän...... "hyi, eikai tohon tarvi koskaa tutustuu" Häpeän tätä syvästi ! Sen jälkee ku äiti pisti mut rannalle Ellun kaa ja ku saatii tutustuttuu kunnolla, oltii yhessä joka päivä! Ollaan tunnettu nyt reilu neljä vuotta, ja näitten vuosien aikana on ollu paljon iloja ja suruja ja kaikkee niin parasta. 
Parhaita puolia.... No oikeestaan lähes kaikki. Se vaa on nii yksinkertasen kaunis, ulkoo ja sisältä ja siissiis öö miten mie tän oikee kirjotan? :D no kuitenki, yrittäkää ymmärtää.
Huonoja puolia.... Ellu ei vastaa kovin usein puhelimee... :D pöh, puhelimen vika, aina väärässä paikassa! mut siis 4real, en tiiä. 
 Miks meistä ei oo Ellu yhteiskuvia?????????????????????????

Laura
 
Laura on mun malli tytsy ♥ Tutustuttiin lokakuussa '98, muutama viikko sen jälkee ku Laura synty. Ensimmäistä ajatusta on turha ees muistella, koska olin silloin vasta vähän reilu puol vuotta vanha. Siihen aikaa meiän iskä oli töissä siellä, missä Laura asuu, ni aina ku mut haettii hoidosta, ni iskä meni töihin, ja mie olin sit Lauran kaa IHAN JOKA PÄIVÄ paitsi viikonloppuina mut kuitenki. Sitte ku koulu alko, ni me ei enää nähty muutaku koulujen välisissä yu- kisoissa, mut seiskalle mentii samalle luokalle.
 Ollaan nyt tunnettu aikalailla 14 vuotta, vähän vajaa...
Parhaita puolia... Ollaan tunnettu nii kauan, et meil on kauheen paljon kaikkii inside juttuja, mistä kukaa muu ei tiiä mitää. En oo oikeestaa varmaa ku pari kertaa nähny Lauran sillee, et se ei hymyilis tai naurais. Oikeesti, siinä niiku ehkä pirtein ihminen ketä tiiän! Ja sitte meiän muistot on aika ihania, kuinka moni muu on pessy leikkimökin ikkunoita hammas- ja tiskiharjoilla + mäntysuovalla, tai leikkiny prinsessaa ja kerjäläistyttöä likaisessa, rikkinäisessä, vähän homeisessa puumajassa? :D joka päivä. :D
Huonoja puolia? Nosiis ihan oikeesti se on ihan kamala ja mie en tiiä miten oon kestäny sitä näin kauan. no ei. Laura on ihan liian kaunis. :D tai siis ei oo. Tai on kaunis mut siis hyvä juttu :D en mie tiiä. 
 jepjep, Laura täytti 5 vee. Ainut yhteiskuvaa meistä, tykätää vissii hymyillä eri kameroille :D

Hih pöh, tässä tää nyt, vihdoin, pahottelen ku tää kesti näin kauan... Oisin voinu lisätä tähän  listaa viel muutaman ihan super tärkeen ja ihanan ihmisen, mut tiiän et oisin saanu kuulla siitä jotain ni jätin välii :)
Oisko jossaa vaihees kysymyspostaus mitää? Tai laittasitteko te kysymyksiä jos kertoisin tekeväni sellasen? :D 

pitäis varmaa tehä ruokaa.

1 kommentti:

  1. ääääääääääks mie vast nyt NIIKU LÖYSIN VAHINGOSSA TÄN POSTAUKSEN, MIKS EN OO KUULLU TÄST ENNEMMIN ? :d ohhohhups caps. Itellänikin vireillä tämmönen, varo vaaraa ;) heart you ♥

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, en julkaise asiattomia, loukkaavia tms. kommentteja. Kritiikkiä otan vastaan ja julkaisenkin kommentit joissa asia on kerrottu kohteliaasti ja asiallisesti. kiitos :)