lauantai 22. syyskuuta 2012

Can I be your model ?Eilen siis oli Muodin yö Kouvolassa, ja niikun jo aikasemmin jossain postauksessa mainitsin, mie olin sielä suuressa avajaisnäytöksessä mallina. Lähin koulusta kolmannen tunnin jälkee junalla Kouvolaa, ja sielä suunistin sokokseen, jossa mulle tehtii kampaus ja meikki. En kyl muista koska viimeks oisin istunu paikoillani nii kauaa :D Vaatteitten vaihon jiiänee jälkee käveltii sinne kaupungin talolle missä se näytös oli. Sielä vaihettii näytöskengät ja hetken oottelun jälkee olikii meiän vuoro. Toi biisi mikä tossa alussa on, Katy Perryn Wide awake, oli biisi joka soi ko sokoksen mallit (siis myö) käveltii. Kauhee jännitys sen pienen kävelymatkan takia, turhaa. Se meni hyvin, ihmiset tykkäs, tai ainaki sellasta palautetta kuulin. Loppu illan pyörin sitte Kaisan ja Suvin kaa + mitä nyt välillä näin parii tuttuu ja jäin juttelemaa niitten kaa.
Vähän erikoisempi kampaus ja normaalia vahvempi meikki sai monen ihmisen katseet kääntymää, hieman outoo olla katseitten kohteena, mut toisaalta ihan huvittavaa. Ykski mies h&m:äs katto minuu hetken ja sano kavereillee: "tollasen vois ottaa joulupakettii" vähän nauratti, mut eihän siin :D
vaikka ton kuvan laatu ei oo kovin hyvä, nii siinä näkyy noi mun hiukset takaata päi :)
 Suvi ♥
 Kaisa ♥
 ai mitennii alko olla vähän kylmä? :D
 Ostin nää farkut, lindex 39,95€
Kaikinpuolin mukava perjantai :)
nauttikaa tästä virneestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena, en julkaise asiattomia, loukkaavia tms. kommentteja. Kritiikkiä otan vastaan ja julkaisenkin kommentit joissa asia on kerrottu kohteliaasti ja asiallisesti. kiitos :)