maanantai 17. syyskuuta 2012

Bitch please

Parhaat unohtaa kameran kotii ku viikonlopuna tapahtuu jotain ihmeitä. Perjantaina ja lauantaina oli yö paloasemalla-tapahtuma. "Hälytyksiä", pelejä,leikkejä (mun mielestä kauheen paljon syömistä) saunomista yms. Ihan mukavaa, mut lauantaina ku pääsin kotii, kiskoin muutaman tunnin päikkärit ja muutenkii olin tooosi väsyny. Nyt alkaa taas tasaantumaa. Katotaa saanko jostain joltain niitä kuvia.
Sunnuntaina oli sitte serkkupojan ristiäiset, aika pienellä porukalla vietettiin ne. Tilaisuus oli onneks ihan suhteellisen nopee, koska siel sisällä oli aika kuuma. Ristiäisten jälkee seikkailtii äitin kans hesee. Otettii ruuat mukaa ja lähtii himppee syömää. Hivenen nolostutti ko en kanahampparii jaksanu kokonaa syyä :D
Ristiäisissä mulla oli päällä toi kirpparimekko, 10 e, josta tykkään oikeesti aika paljon. Yläosassa on sellanen pitsijuttu, ja alaosassa sinikeltasia kukkia (?).

tänää ollu aika mielenkiintonen päivä, cooper (joka meni tällee kevyesti sairaana ihan penkin alle), riita kaverin kanssa, haava illalla paloasemalta, mutta myös kaikkee oikeen mukavaa, ihanin ruotsin tunti ikinä, paloasemalle, koulun jälkee kivat pikku päikkärit (2 tuntii) ja muuta, kaikki tälläset pienet asiat tekee sen, et mun päivä oli kuitenki ihan mukava. Nyt teetä ja kohta koulukirjat kutsuu :)) seee ya!

 
ps. pienet on ihmisen ilot, 69. postaus tässä blogissa ;)))

4 kommenttia:

  1. paljo juoksit coopperis? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no, sattuneesta syystä en paljoo mitää, 2200 :----D vähemmän ko viime vuonna, tää häpeän määrä :D

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, en julkaise asiattomia, loukkaavia tms. kommentteja. Kritiikkiä otan vastaan ja julkaisenkin kommentit joissa asia on kerrottu kohteliaasti ja asiallisesti. kiitos :)