maanantai 27. elokuuta 2012

Toivepostaus part. 3

... huonepostaus! joku varmaan jo eilisestä tekstistä huomas että vaihan vähän näitten järjestystä, part. 3 on siis huoneesta ja part. 4 kavereista.

Mun huone on ihan kohtalaisen kokonen, mutta kun samassa huoneessa asuu toinenkin ihminen, se ei oo kovin tilava.
Yleensä lattiaa ei näy ja pöytä on täynnä kaikkii hius juttuja yms. Eilen kuitenkii siivosin ihan kunnolla ku meille tuli vieraita, 4 ja puol tuntii meni, se kertoo jo jotain.
Tältä huoneessani siis yleensä näyttää:
 niii ja sitte siivosin:
 Asutaa siis meiän äitin kanssa samassa huoneessa, välillä meinaa hermo mennä, mut ku muutakaa vaihtoehtoo ei oo, ni ihan hyvin tää ratkasu toimii. Ja sit mitä tulee tohon mun sänkyy, haluisin uuen, en mitää parvisänkyy, toi on meinaa ehkä ärsyttävin vaihtoehto ikinä ja jos saisin valita uuestaa, en ois pyytäny parvisänkyy.

 Ikkunalta päin otettu kuva paljastaa pari hassuu julitetta, hyllynpäältä vinon pinon lasten pelejä, peilin ja lipastot, yks seinusta on täynnä kaappeja.
 
No, tämmönen on tää pieni loossi jossa mie asustelen. Ei kovin kummonen mutta ihan toimiva. Ollaa kyl äitin kaa jo vähän suunniteltu et jos muuttaisin ysin jälkee pois kotoota. Mut ei siitä sitte sen enempää koska se nyt on vaa suunnitelma ;)
Tänää illalla taas vaihteeks paloasemalle, ja teille toivottelen iloista ja aurinkoista maanantaita! ♥

3 kommenttia:

 1. Miksi ihmeessä asut äitisi kanssa samassa huoneessa? :o Onko teillä vaan yksiö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meil on kolmio, mut samas talos asuu kaks veljee ja ne on sit yhteises huonees :p

   Poista
 2. Kiva postaus!:>

  Ja mun blogin osote muuttu: http://emilia-anniina.blogspot.fi/
  Liity lukijaks jos kiinnostaa!:)

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, en julkaise asiattomia, loukkaavia tms. kommentteja. Kritiikkiä otan vastaan ja julkaisenkin kommentit joissa asia on kerrottu kohteliaasti ja asiallisesti. kiitos :)