keskiviikko 22. elokuuta 2012

My universe will never be the same

Hei moi! Mulla menee pitkästa aikaa _oikeesti_ hyvin... joo onha sitä ihan ookoo menny, mut nyt oon taas ilonen :)
Mistä se johtuu, sitä jokainen saa miettiä ihan itekseen, omassa pienessä päässään ;)

Tänää oli koulukuvaukset ja vähän harmitti ku koko luokka ei ollu kuvassa. Oma yksittäiskuva onnistu kai ihan hyvin, ainakii sillee mitä äkki vilkasulta sitä näin. Kerrankii sen kuvaajan laitteet oli mun kaa yhteistyö haluisia :D se eka kuva minkä se otti, oli ihan hirvee, mut sen tietokone ei suostunu tallentaa sitä, nii ne kuvat piti ottaa uuestaa ja ne toiset oli kyl paljon parempia :D Pakko kyl myöntää, et ei ollu nii hienoo olla sielä luokassa kameran eessä verrattuna niihin Eliten kuvausjuttuihi. Mut eipä kai koulukuvia ja mallikansio kuvia voi keskenää ees verrata :DHiuksiikaa mie en mitenkää erikoisesti laittanu, aattelin näyttää omalta itteltäni, perus perseeltä, eikuu? :D:D

Tänää oli myös Nuorisovaltuuston kokous, oli jotenkii tyhjä olo ku porukkaa on nyt muuttamisten ja koulujen vaihtojen takii lopettanu nuvassa. Mut saatii kokous kuitenkii läpi ja tulin kotii.
Tajusin tossa äsken että meni justiisa viikonlopun suunnitelmat lauantaina olevien palokuntajuhlien takii uusiks.... Mutta katotaa nyt mite saisin nää asiat järjestyksee..

Kouluuki on menny nyt sen 1 ja puol viikkoo, toiset päivät heikommin, toiset paremmin. Reppu painaa pahimmillaa 15,3 kiloa (meiän vaa'an mukaa, ei siis kannata uskoo, se heittää jonkuu pari kiloo) ja kannan sitä selkä vääränä. Pakko myöntää et on hartiat _vähä_ jumis. sain kyl tänää pienen hetken personal hierontaa (:D:D:D:D:D:D:D:D:D keneltä :D:D:D:D nauraisin itteni kuoliaaks jos sanoisin sen äänee ) mut eipä siitä ollu oikee mitää hyötyy :D Mutta ehkä muutaman viikon jälkee totun tohon repun painoo ja se ei enää tunnu missää :p

Kohta pitäis varmaaki mennä tekemää läksyjä! Kinostaisko? not. nyt siis jokskuu aikaa heipsan keipsan :)

2 kommenttia:

  1. paljo teijän paras aika on tos radal? ja et oo ainut kenen reppu painaa pirun paljo :DD:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en mie oo ihan varma, en muista :oo :-D jotain minuutin kieppeilhän se kai !

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, en julkaise asiattomia, loukkaavia tms. kommentteja. Kritiikkiä otan vastaan ja julkaisenkin kommentit joissa asia on kerrottu kohteliaasti ja asiallisesti. kiitos :)