lauantai 11. elokuuta 2012

Hiusväri+ ostoksia+ muuta

Värjäsin tänää äitin hiukset, ja vastaan äiti värjäs mun hiukset. Ostin Garnierin hiusvärin, sellanen vaaleenruskee, tottakai oletin et tulos ois myös kuvanmukainen ruskee. Näistä tuli vähän tummemmat mitä oli oletettu, mut oikeestaa ei tää paha oo, ei vaa ollu takotukseen ottaa tämmöst värii.

oikeesti ne on viel vähän tummemmat, mut salama vaalens...
 Ei kai nää ihan hirveet oo? Mitä mieltä ootte?

Käytii myös äitin kaa kaupoilla, koska koulu alkaa jo tiistaina. Mihin tää  loma meni?
Ostettii mulle reppu (oisin menny muuten laukulla, mut mun hartiat ei kestäny sitä painoo, oikeesti inhoon reppuja) ja kengät. Kenkiä en ruvennu kuvaamaa mut repusta jotain kuvii on.
Se on muuten jännä tunne ku on loman alussa laittan todistuksen varmaa taltee ja sit unohtaa mikä se paikka on. Meinas tulla tänää pikku paniikki ku todistusta ei löytyny mistää, mut loppujen lopuks huomattii et se on tietokoneen vieressä mahollisimman näkyvvällä paikalla. jepjep, ottais vaa joskuu silmän kätee kattois ;)ps. Antti Ruuskanen ♥ !

2 kommenttia:

Pidäthän kommenttisi asiallisena, en julkaise asiattomia, loukkaavia tms. kommentteja. Kritiikkiä otan vastaan ja julkaisenkin kommentit joissa asia on kerrottu kohteliaasti ja asiallisesti. kiitos :)