maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kato muo silmii ja sano että uskotMoi ! Mun viikonloppu ei menny ihan putkee, toisin kuin suurimmalla osalla muista. Olin yksin kotona, seuranani telkku ja tietokone. Oikeesti must tuntu et ihan jokanen on hylänny mut ja lähteny johonki. Tuntu et koko Kausala, ei vaan Iitti ois ollu ihan tyhjä.

Mut onneks (en voi uskoo et sanon näin) maanantai tuli, ja ihmiset alko palailla tänne.
Suvi soitti, tai oikeestaa laitto viestii ja tuli meille ja musta tuntu et vaikka nähtii viime viikolla, ettei oltais nähty ainakaa vuotee.
Suvi otti myös kameran  mukaa ja lähtii kuvailee tohon viereiselle leikkikentälle. hihii :D mukamas nauratti. okok alan taas selittää jotain ihan omiani.
kaiken sen valokuvaamisen jälkee painuttii kauppaa ja oltii fädäreit ja ostetttii jäätelöö.
joo voisin nyt lopettaa tän selittämisen ja laittaa parit kuvat. sori et noi jotkuu on kollaaseina koska niit ois tullu sata viissataa jos oisin laittan kaikki yksinää :D


duckface

nii no semmonen viikko tulossa...

 Nii ja päädyin sit taas leikkii tän blogin ulkoasun kaa :D En mitenkää erikoisemmin, mut muutokset ne on pienetkii semmoset :D
Illalla sitten menin paloasemalle ja sieltä sitten Tiialle hetkeksii :P
sen pidemmittä höpinöittä, moimoi.
♥: Noora (:

2 kommenttia:

Pidäthän kommenttisi asiallisena, en julkaise asiattomia, loukkaavia tms. kommentteja. Kritiikkiä otan vastaan ja julkaisenkin kommentit joissa asia on kerrottu kohteliaasti ja asiallisesti. kiitos :)