keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

I cant hear you, it's too dark in heremoi taas ! Minuu alko jo hävettää toi edellinen postaus :oo Ei mun tarkotuksena ollu teitä mitenkää huolestuttaa, ehkä ens kerralla pitäis miettii tarkemmin mitä kirjottaa...

Viimeaikaset fiilikset on vaihellu suuresti, seurasta ja hetkestä riippuen iloa, naurua, aitoja hymyjä, uskaltamista, tavatonta rohkeutta, mutta myös surua, ahistusta, pelkoa, kyyneliä.

Kävin maanantaina Ellun kanssa Lahessa kaupoilla ♥ Asiaa oli paljon ja nautin ku sain jutella jollekki ihan rauhassa :)
Ku juna saapu takasin tänne, Ellu lähti omalla kyydillä ja mie lähin kävelemää kaatosateessa kotii.
 Aluks teki mieli sanoo muutamat kirosanat, mut vähän ajan pääst tajusin et mie tulin onneliseks ku sain kävellä yksin, tyhjillä kaduilla, kaatosateessa.
Loppujenlopuks totesin et ei huvita mennä kotii, joten menin kaupan kautta iskälle, koska tiesin et siellä on talo tyhjänä joten saisin olla rauhassa.
Kyl mie sit jotenki eksyin yöks takasin kotiin.
Tumblr_m7borcqhda1r2j88no1_500_large
Eilen eli tiistaina menin Suville ja sielä vaan chillailtii, ei tehty mitää erikoista, leikittii kameran kanssa, datailtii ja juteltii mukavia. Pyörähettii kirpparillakii kyl mut ei sielt löytyny mitää mulle..
0ae88e4e9393d410494aee4_large 
Tänää aamulla heräsin joskus puol 12 ja lähin siitä sitte lenkille... Pitää kattoo, meen varmaa nyt joku päivä käymää lääkäris, koska mun polvi ei kestäny juosta yhtää, vihlova kipu ja kyyneleet poskilla jatkoin kuitenki lenkin loppuu.
Nyt oon taas vaihteeks yksin himassa, koska äiti meni kattomaan mun uusinta serkkua (♥) joka synty maanantaina, ja pikkuveikka meni kaverille. Vois keksii jotain tekemistä tai sit vois vaan lähtä johonki istumaa....

534631_443976345624847_1443914944_n_large7efc4629967f_large
 kuvat: weheartit.com

♥: Noora
ps. Käykääs osallistumassa Jannen blogissa arvontaan jossa voit voittaa  sellasen omalla nimellä varustetun kultasen korun. Arvontaan pääset tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena, en julkaise asiattomia, loukkaavia tms. kommentteja. Kritiikkiä otan vastaan ja julkaisenkin kommentit joissa asia on kerrottu kohteliaasti ja asiallisesti. kiitos :)